UNIEK CONCEPT

ERVAREN DOCENT

ALLE LEEFTIJDEN

WAT BEHANDEL JE IN EEN ZANGLES?

Zangles bij YouSing draait compleet om jou. Je krijgt les op jouw niveau en je zingt de nummers die jij leuk vindt. En je profiteert van een uniek concept. Bij YouSing werken we elk jaar naar een voorspeelmoment toe:  geen bescheiden concertje voor familie, maar een vette YouTube cover video die de hele wereld kan zien!   


Elk jaar stap jij achter de microfoon en neem je in onze eigen professionele studio's een nummer naar keuze op. Dit wordt vanuit meerdere punten gefilmd en bewerkt tot een heuse YouTube Zangcover! Het eindproduct is een unieke video die je kan delen met je vrienden, klasgenoten en familie.


Natuurlijk behandelen wij op weg naar de opnames, alle onderwerpen die je mag

verwachten in een zangles: meerdere stijlen en technieken zingen, samenspelen en indrukwekkende adlibs bedenken. Laat vervolgens zien wat je geleerd hebt!


VAN WIE KRIJG IK LES?

Je krijgt les van Zwolle’s meest ervaren zangcoach, die wekelijks bekende Nederlandse artiesten ondersteund op de grootste festivals van Nederland! 

Irene is als enige vocalist ooit met een 10(!!!) afgestudeerd aan het Zwolse Conservatorium en didactisch zeer onderlegd. Ze zorgt er niet alleen voor dat je goed les krijgt, maar dat de les ook leuk is. 

Lees verder..


VOOR WIE ZIJN DE LESSEN?

YouSing is er voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud je bent!

Ben je beginner, of (ver)gevorderd? Geen punt! We geven les op alle niveau's en doen dit in privé- of duovorm, afhankelijk van de mogelijkheden. - Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk dan de video's op deze pagina!

YOUTUBE KANAAL


Bekijk alle 'YouDrum Covers' op het YouTubekanaal van de drumschool.

VIDEO

YOUSING IN 1 MINUUT

VIDEO

ZANGCOVER SARA